• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Harlem Gnohere este golgheterul celor de la FCSB şi al Ligii 1, dar francezul simte că ar merita să joace mai des pentru roş-albaştri. Atacantul de 29 de ani adaugă, însă, că este pregătit să se pregătească şi mai bine şi să-l forţeze astfel pe Nicolae Dică să-i ofere mai multe şanse.

"Cred că timpul meu de joc e scăzut faţă de ceea ce aş putea oferi. Ştiu că am prestaţii bune şi e puţin frustrant. Simt că se preferă folosirea românilor în locul meu, mai ales Alibec, care e internaţional. E ceva normal în România, trebuie să accept asta.

Cred că trebuie să lucrez şi mai mult pentru a mă impune. Sunt apreciat în România, dar nu asta contează pentru mine", a declarat Gnohere, într-un interviu acordat site-ului footballski.fr.

De asemenea, jucătorul transferat de la rivala Dinamo crede că are nevoie să construiască automatisme cu Budescu, mai obişnuit să joace alături de Alibec din perioada în care cei doi evoluau la Astra Giurgiu.

"Când vii la un club nou şi trebuie să joci alături de oameni noi, ai nevoie de adaptare. Budescu şi Alibec, de exemplu, erau obişnuiţi să joace împreună, nu cu mine. Trebuie să construim automatisme şi, apoi, vom putea să oferim ceva important", a explicat francezul.

Dorinţa lui Gnohere de a avea succes la FCSB este confirmată de faptul că a refuzat o ofertă din ţara natală în această vară. Cu toate acestea, "Bizonul" recunoaşte că o propunere de la un club important al Europei l-ar putea determina să ia în calcul o despărţire de vicecampioana României.

"Dacă am o ofertă de la o echipă bună dintr-un campionat bun, sigur că voi pleca. Am avut propuneri în iunie, în special de acasă, din Franţa, de la RC Lens. Dar, deocamdată, sunt în România", a precizat vârful care a marcat 4 goluri în actuala ediţie de campionat.