• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Venirea lui Gnohere la Steaua încă stârneşte polemici. Dacă iniţial s-a vorbit despre "trădarea" sa şi despre faptul că va fi rezervă, în condiţiile în care roş-albaştrii îl acontaseră în prealabil pe Alibec, acum atenţia s-a mutat pe greutatea "Bizonului".

Acesta ar fi avut 97 de kilograme înainte de plecarea în vacanţă, mult peste limita admisă. Astfel, în ciuda pregătirii spartane a lui Reghecampf, există pericolul ca francezul să nu fie apt de joc la startul părţii secunde a campionatului.

Becali e însă convins că greutatea nu va fi o problemă, fizicul ajutându-l să câştige duelurile umăr la umăr. De altfel, la antrenamentele Stelei, deja i-a speriat pe coechipieri în disputele unu la unu. Întrebat de moderator dacă a auzit câte kilograme avea ”Bizonul” înainte de vacanţa de Crăciun, Becali a răspuns în stilu-i caracteristic.

"125 de kilograme. Păi, a fost la palat, l-am văzut, adică am stat cu el. Ştiţi ce mi-a zis MM că face? La antrenamente, când le dă câte un umăr celorlalţi, îi aruncă. Tade să știți că era înalt, dar avea picioarele subțiri, nu avea forță, el din toate duelurile cădea. Dar ăsta e puternic, e foarte puternic", a explicat Gigi.

185 cm este înălţimea "Bizonului", astfel că greutatea sa ideală, potrivit specialiştilor, s-ar înscrie între 78-85 kilograme