• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Harlem Gnohere i-a asigurat pe fanii FCSB că nu are de gând să plece de la vicecampioana României, în contextul în care au existat informaţii că atacantul francez ar dori să-şi găsească un angajament în străinătate.

"Bizonul" a a fost asaltat cu mesaje de susţinătorii echipei lui Nicolae Dică, însă fotbalistul de 29 de ani le-a promis suporterilor că vrea să rămână şi să-şi dovedească valoarea la actualul său club.

"Intenţia mea nu a fost să plec de la FCSB, din contră. Am vrut să lupt pentru a juca şi să nu renunţ când lucrurile sunt dificile. Tatăl meu m-a învăţat mereu să lupt atunci când situaţia e dificilă şi să nu renunţ.

Cineva ar fi cu adevărat fericit dacă aş eşua. Dar nu se va întâmpla", a scris Gnohere, pe contul său de Instagram, negând astfel presupusa sa intenţie de a pleca de la FCSB.

mesaj gnohere

Cu 4 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1, în 6 meciuri, Harlem Gnohere este golgheterul FCSB, dar şi al campionatului. Francezul are şi 3 partide în Liga Campionilor, fără a înscrie vreun gol.