• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Juventus București - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1. Succesul istoric al lui Juventus, primul al clubului în Liga 1, este contestat de adversarii de la Sepsi, care acuză o poziție de ofsaid la autorul golului victoriei bucureștene, Simon Măzărache.

În minutul 59 al întâlnirii de la Ploiești, portarul Miron a respins greșit, în față, un șut expediat de Liviu Băjenaru de la circa 18 metri. Măzărache a fost pe fază, a ajuns mai rapid la minge decât fundașii de la Sepsi și a punctat decisiv, dar reluările și un stop-cadru făcut de colegii de la "Digi Sport Special" arată că era cu foarte puțin în spatele ultimului apărător advers.

"Ne așteptăm să nu fim ajutați. Am simțit de la meci la meci că pur și simplu există un mic dezavantaj. Nici penalty nu cred că o avem în sezonul ăsta", a spus Victoraș Astafei, la finalul meciului.

A fost al treilea gol al sezonului pentru Măzărache, după cele reușite contra Concordiei Chiajna și cu CSM Poli Iași. A marcat o treime dintre cele 9 goluri ale lui Juventus în primele 15 etape ale sezonului de debut pe prima scenă a fotbalului românesc.

VIDEO Golul victoriei lui Juventus

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT