• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Ioan Hora, golgheterul la zi al Ligii 1, cu 12 reușite, este dorit de vicecampioana ediției precedente a campionatului Poloniei, Lech Poznan, scrie presa poloneză. Informația a fost confirmată, însă, și de președintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, într-un interviu acordat site-ului ziare.com.

”Îl lăsați pe Hora să plece? S-a spus că are ofertă de la Lech Poznan”, a fost întrebarea adresată lui Narcis Răducan. Oficialul gorjenilor a recunoscut:

”Avem oferte, sunt anumite discuții, dar noi deocamdată nu vrem să ne despărțim de jucători. Eu cred că dacă rămânem în echipă completă, putem realiza o performanță frumoasă în acest sezon, iar gândul nostru către asta se îndreaptă în momentul de față”, a spus Narcis Răducan, care spune că jocul bun al echipei în acest sezon a făcut să plouă cu oferte la Târgu Jiu:

”Unii jucători aș putea spune că s-au autodepășit în această primă parte a sezonului. Am devenit o echipă foarte atractivă din acest punct de vedere, însă prioritatea este să obținem performanțe sportive”.

Deși Pandurii ar vrea 1 milion de euro pentru golgheterul Ligii 1, care mai are contract până în vara lui 2017, polonezii scriu că la negocieri, românii pot lăsa substanțial din preț. Dacă pleacă Hora, Pandurii l-ar putea aduce pe Adrian Mutu, cu care Edi Iordănescu s-a întâlnit deja și au discutat un eventual transfer.