• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Play-off-ul Ligii 1 s-a încheiat, iar echipele au început deja să caute jucători pentru următorul sezon. Ciprian Deac este unul dintre cei mai doriți fotbaliști în acest moment. Evoluțiile pe care le-a avut la CFR Cluj l-au adus pe mijlocaș în atenția celor de la FCSB și Dinamo.

Deși a semnat pe încă 3 ani cu CFR Cluj, Gigi Becali îl așteaptă încă pe jucătorul de 31 de ani. Patronul roș-albaștrilor susține că acesta va veni la FCSB dacă ardelenii ”nu ies din insolvență”.

"Eu îl vreau şi pe Deac, are experienţă. Am nevoie şi de astfel de jucători, pentru a câştiga. Tinerii îi iau pentru a-i transfera mai departe.

Deac mi-a promis că dacă pe 26 CFR e tot în insolvenţă dă banii - 100.000 de euro - şi pleacă", a declarat Gigi Becali.

Becali i-a transferat până în prezent pe Junior Morais, de la Astra, și Ionuț Larie, de la CFR Cluj.

După ce a auzit de clauza lui Deac, pe care a dezvăluit-o finanțatorul roș-albaștrilor, Dinamo a intrat și ea pe fir. ”Câinii” au anunțat prin vocea lui Cosmin Contra că și l-ar dori pe jucătorul ardelenilor.

”Până acum nu s-a pus problema să vină Deac, dar vă dați seama că mi-l doresc dacă s-ar putea să vină. Din informațiile pe care le-am avut Deac a semnat un contract pe 3 ani cu CFR și de aceea nu s-a pus problema să vină la noi, dar dacă există acea clauză să poată să semneze cu altă echipă dacă nu iese din insolvență, vă dați seama că ni-l dorim.

Ne dorim orice jucător de valoare pentru că jucăm după 5 ani o cupă europeană și vrem să facem o impresie bună”, a declarat Contra la Digi Sport.

Deac a revenit la CFR la începutul acestui an și a evoluat în 15 meciuri pentru ardeleni, reușind să înscrie 6 goluri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT