• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pe 29 martie 2003, România suferea una dintre marile sale umilinţe în fotbal, 2-5 la Bucureşti cu Danemarca, pe celebra "plajă" de pe fostul Stadion 23 August. Unul dintre goluri a fost marcat de Thomas Gravesen, din apropierea centrului terenului, după o degajare nefericită a lui Bogdan Lobonţ. Era golul de 2-2, dar apoi am mai luat 3. Retras din activitate în 2009, Gravesen, 41 de ani, trăieşte în Las Vegas, unde câştigă milioane de euro din concursurile de poker.

Gravesen s-a mutat la Las Vegas, acolo unde trăieşte alături de un model de origine cehă, Kamilla Persse, şi a ajuns să strângă o avere de circa 100 de milioane de euro, din afaceri şi mai ales din poker. Fostul jucător de la Real Madrid, Everton, Celtic, Hamburg şi Vejle a fost întotdeauna un personaj special. Probabil că mulţi dintre români îşi amintesc de scandalul pe care l-a stârnit la meciul de acum 14 ani, de la Bucureşti, când a fost surprins de fotoreporterul Cristian Preda dezvelindu-şi, la finalul unui antrenament, părţile intime deasupra unui coleg întins pe gazon.

Nu a fost singura tâmpenie făcută de Gravesen. James Mc Fadden, unul dintre foştii săi colegi de la Everton şi care a rămas bun prieten cu fotbalistul danez, a vorbit despre felul special de a fi al lui Thomas. "A fost un nebun complet. Nu te înţelegeai cu el! Dacă avea un punct de vedere, niciodată nu şi-l schimba. Mi-aduc aminte că la un antrenament a venit cu o armă de paintball. A tras în tot ce mişca. Inclusiv în fizioterapeut", a povestit McFadden.