• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 16:15: Petre Grigoraș a fost demis la ședința extraordinară din această după-amiază de la clubul ASA Târgu Mureș! Momentan, ardelenii nu au o variantă de back-up, echipa urmând a fi pregătită până la găsirea unui nou tehnician de Carol Fekete, antrenorul cu portarii, cel care a mai ocupat de două ori, în trecut, postul de antrenor interimar.


Petre Grigoraș a fost numit pe banca lui ASA Târgu Mureș în luna decembrie, dar, după doar două luni, poate fi demis. 

Ardelenii au pierdut ambele meciuri din Liga 1 de la sosirea antrenorului de 51 de ani, ambele la același scor, 0-1, cu Pandurii, acasă, respectiv cu CFR Cluj, în deplasare. Ambele adversare sunt foste echipe ale actualului tehnician al lui ASA.

Astăzi, de la ora 15:30, conducerea echipei ardelene a convocat o ședință extraordinară pentru a analiza situația și a găsi rapid o soluție de redresare. Printre variantele șefilor lui ASA este și schimbarea antrenorului, după doar două meciuri ale acestuia pe bancă.

Înfrângerile cu Pandurii și CFR au trimis-o pe ASA Târgu Mureș de pe poziția a 6-a pe a 7-a, adică exact diferența dintre play-off și play-out. În luna decembrie, după 23 de runde, înainte de sosirea lui Grigoraș, ASA era pe 6, cu 35 de puncte, trei mai multe decât principala urmăritoare, CSMS Iași. După 25 de etape, ASA are tot 35 de puncte, dar ieșenii au cu patru mai multe, urcând pe poziția a 6-a și trimițând-o pe ASA în locurile de play-out.

În acest moment, înaintea ultimului joc din sezonul regulat, târgmureșenii își văd tot sezonul pus în pericol. În această săptămână, ASA întâlnește FC Botoșani, pe teren propriu, în timp ce ieșenii joacă împotriva Stelei, în deplasare. Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport. Ardelenii au doar varianta victoriei, altfel se văd trimiși în play-out. 

Din acest motiv, ședința de astăzi, la care va participa Claudiu Maior, viceprimarul și unul din membrii importanți ai Consiliului Director, președintele executiv Bogdan Mara, directorul sportiv Cristi Bobar, precum și conducerea tehnică a echipei, în frunte cu Petre Grigoraș.

Antrenorul de 51 de ani are o ultimă șansă să-și convingă șefii că poate redresa situația și va duce echipa în play-off. În cazul în care argumentele sale nu vor fi destul de convingătoare, ar putea fi demis chiar astăzi.

Vezi mai jos rezumatul meciului CFR Cluj - ASA Tg Mureş 1-0