• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pandurii s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Botoșani și a reuşit să urce pe loc de play-off în Liga 1. Jucătorii antrenați de Petre Grigoraș au reușit să treacă peste problemele financiare și să facă un joc bun la Severin.

Antrenorul gorjenilor a ținut să le mulțumească fotbaliștilor săi pentru dăruirea de care au dat dovadă și speră ca cei din conducere să rezolve măcar o parte din problemele financiare.

Grigoraș este dezamăgit de faptul că promisiunile pe care el și jucătorii le-au primit săptămâna trecută nu au fost respectate.

”O victorie pe stomacul gol, dar sper să ne țină de foame până săptămâna viitoare, când sperăm să se mai limpezească lucrurile. Sunt de apreciat jucătorii și cei din staff pentru tot ceea ce fac. Am avut puține emoții pe final, însă cred că este o victorie meritată. Sunt bucuros că băieții au reușit să se concentreze până la final.

Nu știu ce va fi mai departe, noi încercăm să ne facem datoria ca niște profesioniști. E bine că suntem pe loc de play-off. Sunt restanțe destul de mari, nu vedem nici măcar luminița de la capătul tunelului. Au fost niște promisiuni, din păcate nici acelea nu mai sunt. Sper ca cei din conducere să rezolve măcar o parte din problemele financiare pentru că ar fi păcat ca, odată cu noul stadion, echipa să nu mai existe”, a declarat Petre Grigoraș, după partida cu Botoșani.

Petre Grigoraș a dezvăluit la finalul meciului cu Botoșani cum reușește să-i mai motiveze pe jucătorii săi ținând cont de restanțele financiare pe care le au de primit aceștia.

”Cu bună dispoziție, cu vorbă bună, cu încredere, cu respect am reușit până acum. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor, îi felicit pe băieți”, a mai spus Grigoraș.