• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Gaz Metan - Botoșani 0-0. Leo Grozavu a revenit pe banca tehnică a celor de la Botoșani, după scandalul cu Cătălin Golofca. În partida cu Astra, câștigată de giurgiuveni cu 3-0, antrenorul moldovenilor l-a lovit cu palma în bărbie pe atacantul echipei sale. O singură partidă nu a fost Grozavu pe banca celor de la Botoșani.

Deși inițial a declarat că nu va mai rămâne la Botoșani, dacă Leo Grozavu nu va pleca de la echipă. Golofca a rămas și chiar a jucat în partida cu Gaz Metan. Se pare că tehnicianul a trecut peste conflict și l-a introdus pe teren pe atacantul de 26 de ani. Golofca a intrat pe teren în minutul 84 al jocului, în locul lui Endrick. Totuși, în momentul în care se pregătea să intre pe teren, jucătorul a primit indicații de la antrenorul secund.

”Randamentul de pe terenul de fotbal contează mai mult decât orgoliul personal. Nu am nicio problemă, niciun resentiment. Pentru mine rămâne același jucător, dacă-și face treaba pe teren nu am niciun fel de problemă”, a declarat Leo Grozavu la finalul jocului cu Gaz Metan.

Filmul evenimentelor

Introdus pe teren în prima repriză a meciului cu Astra, în minutul 32, după ce Mihai Roman nu a mai putut continua partida, Golofca a fost schimbat pe finalul jocului, iar în locul său a fost trimis Andrei Herghelegiu.

Înainte de a se așeza pe bancă, atacantul de 26 de ani al lui FC Botoșani și-a aruncat tricoul, gest pe care Grozavu nu l-a putut accepta. După ce l-a lovit pe jucătorul său, antrenorul moldovenilor a ridicat tricoul de jos și a continuat să-i reproșeze anumite lucruri lui Golofca.

Deşi LPF a evitat o luare de poziţie în scandalul Grozavu-Golofca, există şanse ca antrenorul să fie suspendat, după ce FRF l-a reclamat, marţi, pe tehnician la Comisia de Disciplină. Totuşi, conducerea clubului este convinsă că pedeapsa nu va fi una de durată, astfel că Leo Grozavu este aşteptat la echipă.

”Este o comisie care mă va judeca, iar dacă se va hotărî că sunt vinovat, voi fi suspendat, fiecare om își asumă ce face în viață”, a mai spus Grozavu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu momentul în care Golofca a intrat pe teren