• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Hagi şi Popescu nu au mers în Turcia pentru a discuta despre preluarea vreunui club, ci pentru a discuta despre bazele unei academii de fotbal. Posibilitatea ca cei doi foşti mari internaţionali să se implice financiar la Karsiyaka, aşa cum a relatat presa de pe Bosfor, a fost respinsă de "Rege".

Săptămâna asta, cei doi lideri ai "Generaţiei de Aur" au fost surprinşi în ţara pentru care au scris istorie la nivel de club. Hagi a detaliat într-o conferinţă de presă motivul vizitei: vrea să implementeze modelul Viitorul şi pe Bosfor, astfel încât să descopere cât mai mulţi puşti talentaţi.

"Am fost acolo, în Turcia mă duc ca la mine acasă. Recunosc că este o soluţie, vreau să creez ceva acolo, să fac ceva. Dar nu a fost vorba acum să fiu antrenor. Era vorba doar despre o academie şi atât", a spus Hagi, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă există posibilitatea ca în viitorul apropiat să se întoarcă în Turcia pentru o funcţie oficială, Hagi a recunoscut că visează să antreneze acolo la una din forţele din Istanbul. După ce a fost pe banca Galatei, fostul mare internaţional pare că e deschis şi spre eventualele oferte ale rivalelor.

"Cu siguranţă o să ajung în Turcia într-o zi, să antrenez o echipă mare. E un lucru care vine de la sine. Sunt dorit, iubit şi respectat şi cred că o să ajung acolo", a mai spus Hagi.

Nu este prima dată când numele lui Hagi este implicat în discuții despre preluarea unui club din Turcia, țara în care și-a încheiat cariera, la Galatasaray. În luna august, Hagi și Fatih Terim au fost fotografiați împreună, iar turcii speculau că cei doi ar fi aproape de implicarea într-un proiect comun.