• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce s-a antrenat alături de Viitorul în cantonamentul din Antalya, Gică Popescu a jucat și primul său meci. Un demonstrativ între o formație locală și o echipă formată în mare parte din membri ai staff-ului celor de la Viitorul.

Site-ul oficial al grupării dobrogene a anunțat că alături de Hagi și Popescu, în echipa românilor s-au mai regăsit și alți foști internaționali cu nume. E vorba de Iosif Rotariu și Ștefan Preda.

"Gică Hagi a încântat asistenţa cu execuţii caracteristice de mare fineţe, Gică Popescu şi Iosif Rotariu au dovedit aceeaşi precizie şi acelaşi calm cu care ne-au obişnuit din perioada în care făceau mare performanţă, iar Ştefan Preda a arătat aceeaşi elasticitate de când apăra cu succes în tinereţe buturile Petrolului" a notat site-ul oficial.

Echipa condusă de Hagi și Popescu s-a impus cu 4-3, dar niciunul dintre cei doi foști căpitani ai naționalei nu au reușit să marcheze. Golurile învingătorilor au fost semnate de Ciprian Mihai (2), Costin Mega şi Iosif Rotariu. Echipa românilor a fost alcătuită din: Ştefan Preda - Niyazi Yurtsever, Gică Popescu, Cristian Sava - Iosif Rotariu, Gică Hagi - Ciprian Mihai, Costin Mega.

Meciul a fost un antrenament excelent pentru Hagi și Popescu. În februarie, cei doi foști internaționali sunt invitați la un meci al legendelor de la Real Madrid și Barcelona, iar "Baciul" se pregătește intens. Meciul legendelor de la Barcelona și Real Madrid va avea loc pe 12 februarie, la Riyadh (Arabia Saudită).

Sursa: academiahagi.ro