• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gică Hagi a făcut astăzi mai multe dezvăluiri interesante în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu CFR. "Regele" a confirmat că vrea să vândă acţiuni la Viitorul, dar doar în ideea în care clubul se va dezvolta.

În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre dorinţa lui Hagi de a vinde Viitorul. Vineri, fostul internaţional a explicat că îşi doreşte un partener care să cumpere acţiuni, astfel încât clubul să treacă la nivelul următor în procesul de creştere.

"Vând acţiuni la club, nu clubul întreg. Am dus-o până într-un punct, dar acum încercăm să cooptăm parteneri. Cred foarte mult în munca depusă şi în echipa aceasta. Nu ne vom schimba însă, ne vom axa în continuare pe Academie", a afirmat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Drept urmare, Hagi va rămâne la echipa pe care a construit-o de la 0, demontând zvonurile potrivit cărora intenţiona să accepte una dintre ofertele pe care le are din afara României. Totuşi, el vrea să regândească proiectul pe care îl are la Academia sa. La începutul toamnei, pentru a diminua pierderile, Hagi a decis să retragă echipa secundă a Viitorului din campionat, cu câteva zile înainte de startul noului sezon din Liga 3.

Viitorul - CFR, partida dintre campioană şi liderul la zi în Liga 1, va fi sâmbătă, de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.