• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gică Hagi este pe cale de a mai face rost de fonduri importante zilele acestea, după ce Gigi Becali i-a propus să-i ofere 2,5 milioane de euro în schimbul procentelor celor patru jucători pe care i-a transferat de la Viitorul vara trecută, este vorba despre Florinel Coman, Nedelcu, Florin Tănase și Romario Benzar.

Tranzacția nu s-a finalizat încă, dar cele două părți au ajuns deja la un consens, astfel că este o chestiune de zile până când banii vor ajunge în contul campioanei. În aceste condiții, Hagi și-a și făcut planuri legate de acești bani, după cum a dezvăluit Cristian Bivolaru, directorul general al grupării din Ovidiu.

”Gică nu vrea să se oprească din punct de vedere al infrastructurii. Avem de terminat o clădire în care vor sta cei 80 de copii care acum stau la hotel, în Constanța. În plus, trebuie făcute și birourile”, a spus Cristian Bivolaru, la Pro X.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Pe lângă sumele primite pe cei patru fotbaliști, Hagi a păstrat și câte un procent de 20% dintr-un eventual transfer, la fiecare jucător. În cele din urmă, Becali s-a hotărât să răscumpere procentele de la Gică Hagi, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, bani cu care ”Regele” a fost de acord.

”Am negociat, ne-am înţeles. Pentru Tănase, Benzar, Nedelcu şi Coman. Ofer 2 milioane şi jumătate pentru procente. Cele 20% pentru fiecare jucător.

Am negociat cu Chiodi şi el a vorbit apoi cu Gică. Şi Gică a zis "da". Rămâne să facem actele, probabil mâine se rezolvă”, a dezvăluit Becali , la Digi Sport Special.

Câți bani a încasat Hagi de pe urma jucătorilor transferați la FCSB în această vară

Florinel Coman - 2.000.000
Florin Tănase - 1.500.000
Dragoș Nedelcu - 1.500.000
Romario Benzar - 700.000
# sumele sunt exprimate în euro

În total, cu tot cu procente, Hagi va primi 8,2 milioane de euro pentru acești jucători