• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi a primit o ofertă tentantă din campionatul Turciei, cu câteva săptămâni în urmă, dar Hagi a refuzat-o pe Trabzonspor, echipă cu un buget de 80 de milioane de euro.

Spor Mynet susţine că Hagi nu a vrut nici măcar să negocieze cu turcii, iar aceştia s-au repliat şi l-au angajat pe Riza Calimbay. "Regele" a preferat să rămână la Viitorul, cu care are şanse mari să prindă play-off-ul şi în acest sezon.

Trabzonspor e pe locul 11 în SuperLiga, după primele 12 etape disputate în Turcia. Clubul e interesat şi de transferul lui Vlad Chiricheş, despre care a primit referinţe din partea lui Mircea Lucescu.

Hagi a mai refuzat o ofertă importantă în această perioadă: putea merge la Mondial şi din funcţia de selecţioner.

"Oferte pentru Gică Hagi tot apar. Chiar a fost o ofertă extrem de tentantă venită din partea unei echipe naţionale calificate la turneul final al Campionatului Mondial. Dar nu i-a dat curs. Gică îşi doreşte să ia un proiect pe care să-l înceapă el.

A avut acea experienţă din 2001 şi apoi la Galata, unde de fiecare dată s-a dus când era criză şi a fost nevoit să panseze rănile existente, aşa că nu mai vrea o astfel de experienţă...", a povestit Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, la începutul săptămânii.