• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Viitorul este pe cale să facă două mutări excelente pe piața transferurilor! Gică Hagi a pus ochii pe doi jucători importanți, Pablo de Lucas și Ivan Gonzalez.

În vârstă de 29 de ani, De Lucas a mai jucat în Liga 1 și a avut evoluții apreciate în tricoul Petrolului, pentru care a jucat peste 50 de meciuri, reușind să înscrie 2 goluri. Plecat între timp la Beitar Ierusalim, mijlocașul cotat la 1,2 milioane de euro nu s-a adaptat în Israel și este tentat să se întoarcă în campionatul României, pentru a se bate la titlu cu Viitorul.

Ivan Gonzalez are și el șanse mari să semneze cu Viitorul, scrie Gazeta Sporturilor. Fundașul este decis să plece de la ASA Târgu Mureș, pe fondul problemelor financiare de acolo. Om de bază la ASA, spaniolul are un CV foarte bun: a jucat pentru Malaga, pentru a doua echipă a Realului, iar înainte să ajungă în România, el a evoluat în Germania, pentru Erzgebirge Aue. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.de

Până acum, Viitorul a mai făcut un alt transfer important, brazilianul Pecanha, însă a și pierdut doi oameni de bază: Bogdan Mitrea a ajuns la Ascoli, în Serie B, în timp ce Adnan Aganovic s-a transferat în Cipru, la AEL Limassol.