• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Criza se adânceşte la Viitorul, care nu mai reuşeşte să câştige de cinci meciuri în Liga 1. În primul joc al rundei a şasea, campioana a remizat la Timişoara, 0-0 cu ACS Poli, şi rămâne fără gol marcat de la victoria cu Gaz Metan (3-0) din etapa inaugurală a sezonului.

La finalul partidei de pe stadionul Dan Păltinişanu, managerul tehnic al constănţenilor, Gică Hagi, a comentat evoluţia echipei sale şi perioada dificilă pe care o traversează campioana României.

"Am controlat meciul de la cap la coadă, am dus mingea aproape de careu, dar de acolo suferim. Nu mai avem luciditate, prospeţime. Sper să ne revenim şi să vedem poarta, pentru că ne creăm ocazii, însă nu marcăm.

Ăsta e singurul lucru care mă îngrijorează, pentru că ne dominăm adversarele. Explicaţia stă şi în faptul că am tot jucat din trei în trei zile, cei care se ocupă ne-au făcut un program frumos", a declarat Hagi, la microfonul Digi Sport.

"Regele" a vorbit şi despre plecările lui Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar la FCSB, precum şi de posibila despărţire de Cristi Neagu, dorit în Germania, la Freiburg.

"Nu am resimţit plecările de acum doi ani. Am făcut mai bine, aşa vom rămâne mereu: un club formator. Nu avem nici istoria şi nici tradiţia în spate. Am reuşit cea mai mare minune din istoria fotbalului românesc, însă e greu să ţinem jucătorii. Noi nici nu ne propunem asta, suntem un club care creşte fotbalişti", a explicat Hagi.