• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Patrick Petre este aproape să îşi prelungească înţelegerea cu Dinamo. Oficialii din Ştefan cel Mare se grăbesc să îi ofere un contract bun, astfel încât fotbalistul să nu dea curs ofertei lui Hagi, care îl vrea la Viitorul.

În vara lui 2014, Patrick a semnat o înţelegere pe doi ani cu clubul alb-roșu, urmând ca după ce trece de 18 ani să parafeze un nou contract valabil între 3 şi 5 ani. Acum, fiul fostei mari glorii din Ştefan cel Mare a intrat în ultimele 6 luni de contract şi se punea problema ca acesta să părăsească "haita". Asta pentru că pe fir a intrat Gică Hagi, care, conştient de calităţile puştiului, îl vede drept un fotbalist de mare viitor.

Doar că oficialii lui Dinamo s-au repliat la timp şi îi pregătesc un nou contract mijlocaşului, anunţă Gazeta. În ciuda faptului că nu prea a evoluat în toamnă, deşi a avut un start de sezon bun, Rednic şi Negoiţă cred că puştiul lui Florentin poate creşte foarte mult în următoarea perioadă. Ca atare, îi oferă un contract atractiv, menit să îl motiveze şi să îi canalizeze atenţia exclusiv pe fotbal.

1 gol și 1 assist are Patrick Petre în acest sezon pentru Dinamo

150.000 de euro este cota fotbalistului de 18 ani, conform transfermarkt.de