• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Etapa a 24-a din Liga 1 aduce faţă în faţă actualul lider, Viitorul, şi campioana, Astra Giurgiu. Managerul tehnic al constănţenilor, Gică Hagi, este convins că partida care se va disputa duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, va fi una spectaculoasă, iar la acest lucru va contribui şi antagonsimul dintre cele două echipe.

"Sunt două echipe frumoase, dar şi două moduri diferite de a crea o echipă valoroasă. A noastră e bazată pe un grup tânăr, cu mai puţină experienţă, dar cu jucători valoroşi, talentaţi. A lor e o echipă matură, cu jucători care au meciuri internaţionale, care ştiu să gestioneze un meci, stau bine pe teren, te pot lovi în orice moment. Noi cu strategia noastră, ei cu a lor. Vom vedea cine va avea câştig de cauză", a declarat Hagi, la "Digi Sport Matinal".

Controversele nu lipsesc, înaintea partidei de la Giurgiu. Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, este de părere că Viitorul e echipa avantajată, datorită faptului că nu este implicată în cupele europene, iar Hagi a avut mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti jocul.

Tehnicianul campioanei este sigur că elevii săi ar fi câştigat, dacă nu ar fi jucat joi în Europa League, împotriva lui Genk.

"Şumi are mereu harul ăsta de a duce lucrurile unde doreşte el, cum vrea el. Bine că e conştient că avem o echipă bună, frumoasă. Nu e un avantaj că am avut 4-5 zile la dispoziţie, iar el doar două.

Va fi un meci interesant, deschis, el are destule opţiuni de a schimba 4-5 jucători şi să aibă jucători proaspeţi. El are jucători care chiar dacă stau pe teren, tot joacă bine, pentru că au experienţă şi ştiu jocul.

El vrea să câştige meciul, dar a spus că s-ar mulţumi şi cu un punct. Şi eu m-aş mulţumi doar cu un punct. O să se marcheze goluri, mereu s-au marcat. Sunt două echipe care atacă, care vor să joace fotbal. Restul sunt doar declaraţii", a precizat Hagi.

Meciul Astra Giurgiu - Viitorul se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.