• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a apropiat la un punct de liderul Steaua, grație victoriei de marți, contra lui CSM Poli Iași, scor 1-0 și până și adversarii văd Viitorul drept o candidată serioasă la titlu.

Președintele ieșenilor, Florin Prunea, s-a arătat dezamăgit de înfrângerea de la Ovidiu, pentru că elevii lui Neagoe au luptat de la egal cu constănțenii, dar spune că Viitorul se poate chiar lupta cu Steaua pentru titlu, mai ales că acum e un singur punct între cele două formații din fruntea clasamentului. Continuitatea rezultatelor pozitive și presiunea pusă de Hagi sunt condițiile, în viziunea fostului portar al naționalei. 

"Suntem mai mult frustrați decât supărați, pentru că băieții au avut o atitudine bună și s-au bătut de la egal la egal. Era clar că meciul se poate decide doar printr-o execuție. A venit acea fază, acea execuție și jocul s-a închis, iar noi am pierdut nemeritat. Puteam să luăm un punct și dacă judecăm după aspectul jocului. Nu am arătat rău, am avut și noi 2-3 ocazii la 0-0, era clar că cine va înscrie primul va câștiga. Din păcate, au făcut-o ei", a declarat Florin Prunea, la finalul meciului Viitorul - CSM Poli Iași 1-0.

"De ce să nu poată lua Viitorul titlul? Dacă vor continua să aibă rezultate și Gică îi va biciui cum trebuie, am putea spune că sunt candidați la titlu, în acest moment, pentru că sunt la un punct de Steaua", a mai spus președintele formației ieșene.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT