• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gică Hagi a renunţat astăzi la echipa secundă a Viitorului şi există informaţii că "Regele" va ţine clubul pe care l-a dus pe cele mai înalte culmi la minima rezistenţă. Fostul internaţional va renunţa şi la ceilalţi jucători importanţi care au luat titlul istoric, însă Becali nu mai e interesat de altă achiziţie via echipa campioană.

Romario Benzar, Nedelcu şi Coman au fost cei mai importanţi jucători ai lui Hagi stagiunea trecută, toţi ajungând în această vară sub comanda lui Dică pentru o sumă totală de peste 4 milioane de euro. În ultimele luni s-a vorbit intens despre Ţîru şi Boli drept variante pentru defensiva FCSB, una extrem de fragilă la momentul respectiv.

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, roş-albaştrii împrumutându-l Artur Jorge de la Braga şi transferându-l pe Planic, de la Vojvodina. În acest context, Boli şi Ţîru nu au de ce să mai prezinte interes pentru Becali şi Dică.

"Nu mai am ce să mai iau de la Hagi. Am patru-cinci fundaşi centrali, ce să mai fac cu Boli sau Ţîru", a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Întrebat despre Coman, fotbalist care a semnat ieri cu FCSB, Becali şi-a exprimat încă o dată încrederea că fotbalistul venit de la Viitorul va reprezenta cea mai mare afacere de când se află el în fotbal. Clauza de reziliere nu este una fantasmagorică, crede patronul vicecampioanei.

"Eu o să iau pe Coman ăsta 100 de milioane de euro, o să vedeţi! Atât o să iau!", a mai spus latifundiarul.