• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. Echipa lui Gică Hagi a ajuns la 14 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, dintre care 11 sunt victorii. Acesta a fost și primul succes în fața ”roș-albaștrilor”, după 11 eșecuri consecutive.

Hagi susține acum că Viitorul se poate lupta la titlu, dar dezvăluie și un mesaj primit cu doi ani în urmă de la Valeriu Argăseală.

”Echipa a arătat că poate lupta și cu Dinamo și cu Steaua. Am arătat că putem câștiga campionatul. Vali Argăseală mi -a zis acum 2 ani că în doi ani îi voi nimici pe toți. Eram prea nervos ca să cred. El a simțit-o.

Tuturor echipelor o să le fie greu cu noi. Am căpătat experiență. Avem o apărare solidă acum, Nedelcu e foarte bun la mijloc, iar în atac avem un talent. Noi formăm jucători, în spatele lui Coman sunt alții care stau la coadă. Obiectivul nostru e să formăm jucători. Poate fi înlocuit.

O echipă mare joacă și acasă bine și în deplasare. Eu sunt foarte încrezător. Când vom juca bine, vom câștiga. Să fie puternic Gigi, dar am crescut și noi. Nu mai suntem copiii dinainte. Are un antrenor bun pe bancă Viitorul. Mergem în continuare cu proiectul”, a spus Hagi, la finalul meciului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După această finală pentru titlu, Viitorul a revenit după numai o etapă pe prima poziție în campionat, având un avantaj de 3 puncte în fața Stelei, cu 8 etape rămase de disputat din play-off.