• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viitorul s-a impus cu 1-0 în partida cu Iași și se află pe locul doi în Liga 1. Echipa antrenată de Gică Hagi este una dintre formațiile care au demonstrat că s-ar putea lupta cu Steaua la titlu. După 18 etape disputate, se află la un punct în spatele roș-albaștrilor.

”Regele” susține că dacă ar avea un buget de 4 milioane de euro ar duce fără probleme echipa în Champions League.

"N-am bani de achiziţii, că dacă aş avea eu bani aş face o echipă frumoasă. Eu cu patru milioane şi jumătate mă duc în Champions League. Numai echipa mare. Eu cu patru milioane mă duc în Champions League, sută la sută.

Cu 500.000-1.000.000 de euro buget de achiziţii, eu zic că o fac, pentru că ştiu să produc jucătorul, ştiu să-l antrenez şi-l fac să fie mai bun şi iau jucătorul care ştie cu mingea. Când vine mingea la el nu are presiune. Nu e presiune, aia e plăcere, o caută şi joacă fotbal", a declarat Hagi, după meciul cu CSMS Iaşi.

Viitorul este văzut de adversarii din campionat drept o candidată la titlu în acest sezon. Fostul coleg al lui Hagi din Generația de Aur, Florin Prunea, crede că echipa ”Regelui” se poate lupta cu Steaua.

”Dacă vor continua să aibă rezultate și Gică îi va biciui cum trebuie, am putea spune că sunt candidați la titlu, în acest moment, pentru că sunt la un punct de Steaua", a spus președintele formației ieșene.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT