• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Viitorul - ACS Poli Iaşi 1-0. Echipa lui Gică Hagi a ajuns la 10 victorii în acest sezon şi este la un singur punct în spatele Stelei, în clasamentul Ligii 1, înainte de Derby-ul de România. "Regele" a susţinut că golul lui Iancu din lovitură liberă a fost valabil, dar şi că e mulţumit de nivelul jocului.

"Le-am spus şi jucătorilor înainte de meci. Ne aştepta un meci echilibrat, greu. Ştiam că e o echipă cu experienţă, că stă bine pe teren. Le-am zis la pauză să aibă răbdare. Era imposibil să nu producem nimic. Meciul are 90 de minute. A venit şi golul. Sunt mulţumit. A fost gol. S-a văzut. Nu avem bani să avem tehnologie. S-a văzut. E greu pentru arbitru. Coman este foarte obosit. Nu are nimic.

Nu ştiu dacă e anul Viitorului. Obiectivul a fost să egalăm performanţa de iarna trecută. Fiecare meci vrem să fie câştigat. E greu cu oltenii, e o echipă care îmi place foarte mult. Vom avea o strategie prin care să îi batem, să ne luăm revanşa după meciul din tur. Va fi un meci frumos. Nu va fi presiune.

Au trecut 6 luni. Anumite lucruri se văd, Ideal e să nu faci prea multe schimbări, e mai greu la început. Mi-a plăcut cum a intrat Iancu, cel care nu ştia că va juca", a spus Hagi, după meci.

După 18 etape disputate din Liga 1, Viitorul este pe locul 2, cu 33 de puncte, la o singură lungime pe liderul Steaua, care are şi un meci mai puţin.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI HAGI