• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Hagi poate da lovitura pe piața transferurilor. ”Perla” celor de la Viitorul, Florinel Coman, este pe lista celor de la Benfica. Transferul este anunțat de cotidianul A Bola chiar pe prima pagină. Pe lângă campioana Portugaliei, atacantul de 19 ani mai este dorit de Galatasaray și de FCSB.

De altfel, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că oferă 3 milioane de euro pentru el și Nedelcu, dar ținând cont de celellalte oferte, șansele să ajungă sub comanda lui Dică sunt destul de mici.

Conform cotidianului A Bola, "Coman va semna cu Benfica în luna iunie, după ce 'vulturii' au ajuns la un acord cu campioana României, FC Viitorul".

”Perla din România este pe drum”, anunță portughezii, care continuă ”Este unul dintre cei mai promițători tineri jucători din România și este senzația campionatului recent încheiat. Acesta și-a adus o contribuție extrem de importantă în câștigarea titlului de către echipa sa”.

Florinel Coman a fost comparat recent de Gică Hagi că starul celor de la Monaco, Kylian Mbappe: "Pentru mine, Coman este egalul lui Kylian Mbappe. Are 19 ani, a înscris deja de şase ori în campionat, dar e român şi nu-l cunoaşte aproape nimeni în străinătate", a declarat Hagi, în Gazzetta dello Sport.

Coman a fost luat de Hagi în 2011 de la Luceafărul Brăila. A crescut la Academia ”Regelui” și a debutat în Liga 1 în sezonul 2014-2015.

40 de meciuri, 6 goluri și 8 pase de gol are Coman în tricoul celor de la Viitorul.

700.000 de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT