• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Viitorul a pierdut cu 0-2 în fața celor de la CS U Craiova, iar echipa lui Gică Hagi rămâne cu o singură victorie în Liga 1, în acest sezon, ba mai mult, echipa ”regelui” nu a mai marcat din prima etapă, când s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Gaz Metan.

La finalul jocului, Hagi a fost extrem de supărat pe jocul echipei sale și a acuzat greșelile făcute de elevii săi. Tehnicianul a anunțat că-și va băga jucătorii în ședință în această seară și va avea o discuție serioasă cu ei. ”Regele” consideră că jucătorii săi au un blocaj mental în acest moment.

”Vreau să felicit adversarii pentru victorie. Sunt multe lucruri de care trebuie să vorbim. Facem greșeli mari, iar adversarul înscrie la prima ocazie. Se pare că am ajuns într-un moment în care trebuie să lucrăm mental. Am ajuns să nu mai vedem poarta, să nu mai marcăm. Cred că s-a strâns un anumit stres mental, dar vom vedea ce vom face. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe.

Dacă luați meciurile nu puteți spune că nu producem fotbal, dar din păcate nu suntem lucizi în fața porții și luăm gol foarte ușor. Trebuie să ne limpezim la minte și să stăm de vorbă, să vedem ce avem de făcut. Trebuie să o luăm de la capăt, ne așteaptă un an greu și trebuie să luăm fiecare meci în parte. Din păcate, asta este realitatea.

O să vorbim cu jucătorii acum, o să avem o ședință, nu pleacă nimeni. Este un moment dificil și trebuie să găsim soluții să mergem mai departe, cu cine vrea și cu cine mai poate. Nu știu dacă vom mai pierde un jucător, vom vedea ce vom face”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului.

Victoria oltenilor a fost adusă de fostul jucător al celor de la Viitorul, Alexandru Mitriță, care nu s-a bucurat la nicio reușită.

”N-ați văzut ce mi-a făcut Mitriță? Îl felicit, a fost la noi, este un băiat talentat și foarte muncitor, bravo lui. Noi suntem doar o parte din viața lor, sper că a rămas cu amintiri bune și sper, din când în când să-și amintească și de noi”, a mai spus Hagi.

După 7 meciuri în catuala ediție de campionat, Viitorul ocupă poziția a 11-a, cu doar 5 puncte. O singură victorie au obținut jucătorii lui Hagi în acest sezon.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT