• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Hagi (52 de ani) va colabora din nou cu Galatasaray, dar din vară. Jurnaliștii de la sporx.com susțin că ”Regele” a acceptat să fie consilier tehnic la gruparea ”Cim Bom Bom” și că se va ocupa de transferuri.

Hagi nu va renunța însă la Viitorul, ci va lucra în paralel la ambele proiecte. Turcii vorbesc deja despre un acord verbal, dar de aici și până la oficializarea colaborării mai este un drum destul de lung.

În plus, jurnaliștii turci susțin că în noua relație de colaborare va fi implicată și Academia Hagi, care va împrumuta jucători la Galata, dar va lua și juniori promițători din curtea grupării din Istanbul. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Până acum, Hagi, un adevărat idol și simbol la Istanbul, a antrenat-o pe Galatasaray în două rânduri: 2004-2005 şi 2010-2011. El a reuşit să câştige un singur trofeu, Cupa Turciei (5-1 cu Fenerbahce), în primul mandat.

Ca jucător, Hagi a câştigat cu Galatasaray 4 titluri consecutive în Turcia (1996-2000), două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA (2000) şi Supercupa Europei (2000).

Până și dacă se va concretiza această colaborare, Gică Hagi este dedicat total finalului de sezon din Liga 1, acolo unde Viitorul are șansa de a da lovitura și de a câștiga titlul. Primul duel extrem de important pentru elevii ”Regelui” urmează a se disputa luni, când este programat meciul cu FCSB.

FCSB - Viitorul, programat luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off, pe ”Arena Națională”, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.