• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Duelul replicilor pe axa FCSB-Dinamo a început deja. Sergiu Hanca nu se sperie de transferurile efectuate de rivali şi e convins că trupa din Ştefan cel Mare îi va pune mari probleme vicecampioanei în sezonul viitor.

După ce Duckadam a dat startul unui mic război psihologic, explicând faptul că pentru Dinamo un obiectiv realist ar fi să se califice în play-off, a venit rândul "câinilor" să trimită săgeţi.

Chiar dacă FCSB l-a luat pe Budescu, Hanca le aminteşte roş-albaştrilor de ultimele confruntări directe, dominate clar de formaţia alb-roşie.

"FCSB se întăreşte de vreo doi ani şi nu câştigă nimic. Sunt convins că îi învingem şi anul acesta, cu toate transferurile pe care le-au facut", a spus mijlocaşul dinamovist, într-un interviu pentru ProTV.

De 10 ani Dinamo nu a mai cucerit titlul în România, însă mijlocaşul este optimist că, împreună cu antrenorul Cosmin Contra, acest lucru se poate schimba în stagiunea 2017-2018. Până în acest moment, echipa din Ştefan cel Mare nu a efectuat niciun transfer, în schimb l-a pierdut pe Palic, iar Dielna e şi el aproape de o despărţire. Chiar şi în aceste condiţii, Hanca e convins că oficialii clubului vor gestiona corect situaţia, astfel încât lotul să fie unul mai puternic decât în sezonul trecut.

"Eu sunt sigur că la începutul sezonului vom avea o echipă suficient de puternică să se gândească la titlu. Ne-am bătut şi anul asta. Anul viitor trebuie să câştigăm toate meciurile, să fim serioşi şi să luăm titlul", a mai spus Hanca.