• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj. Vasile Miriuță a preferat să înceapă partida din ”Ștefan cel Mare” cu aproape același 11 din meciul de la Mediaș, acolo unde roș-albii s-au impus cu 3-0. Singura modificare față de runda trecută a fost că în locul lui Mahlangu a fost preferat Nascimento. În afara sud-africanului, de la roș-albi n-au mai prins echipa nici Steliano Filip, Valentin Costache și Sergiu Hanca, ultimul titular în amicalul cu Olanda, scor 0-3.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, a explicat, într-un interviu acordat Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, deciziile lui Miriuță.

”May s-a accidentat cu două zile înaintea partidei cu CFR, când a simțit ceva la antrenament. Din păcate, n-a putut fi recuperat. Nici el, nici Costache. Și Filip a avut ceva probleme medicale. Și el s-a accidentat acum două zile”, a spus oficialul bucureștenilor.

Dănciulescu a mai precizat că Valentin Costache ar fi evoluat contra ardelenilor, dacă ar fi fost în regulă din punct de vedere medical. Este deja de notorietate faptul că mijlocașul a semnat cu CFR Cluj, contract care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018, iar dinamoviștii se vor alege cu 700.000 de euro.

”Dacă era complet refăcut, dacă nu mai resimțea nicio durere și dacă era și la parametrii corecți, atunci ar fi jucat contra CFR-ului”.

Chestionat de ce Hanca a rămas pe bancă, asta după ce Contra l-a titularizat contra Olandei, Dănciulescu a ”eschivat”:

”La Hanca, probabil că Vasile a mers pe continuitate, pentru că este aceeași echipă ca la Mediaș, unde a existat o exprimare bună, cu excepția lui Mahlangu. De aceea cred că Vasile l-a preferat tot pe Corbu în locul lui Hanca”, a mai spus Dănciulescu.