• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a pierdut pentru a patra oară în acest sezon și se află pe loc de play-out. Echipa antrenată de Ioan Andone a fost învinsă de CS U Craiova, cu 1-2. La finalul partidei, jucătorii echipei din Ștefan cel Mare au fost chemați să dea explicații de către fanii ”câinilor”.

Sergiu Hanca a fost înger și demon pentru echipa lui Ioan Andone. Mijlocașul a reușit să marcheze golul echipei sale, dar a deviat și mingea în propia poartă la șutul lui Ivan.

La finalul jocului, Hanca a dezvăluit ce le lipsește dinamoviştilor pentru a reuși să câștige și spune că el și colegii săi și-au pierdut încrederea. Jucătorul de 24 de ani este însă convins că echipa antrenată de Ioan Andone va prinde play-off-ul.

”Eram obligați să câștigăm pentru a rămâne în față. Distanța nu este mare, dar va fi tot mai greu pentru noi. După aceste înfrângeri noi ne pierdem din moral și va fi tot mai greu să revenim. Trebuie să ținem capul sus și să jucăm în continuare, nici nu s-a terminat turul. Trebuie să ne antrenăm foarte bine și să câștigăm obligatoriu următorul meci.

Nu mai avem încredere în noi pentru că nu am câștigat și asta ne afectează. Trebuie totuși să mergem mai departe și să câștigăm jocul următor pentru că toate echipele fac puncte și noi nu facem. Cred că se joacă campionatul, sunt convins că până la final vom fi în play-off”, a declarat Sergiu Hanca, la finalul jocului.