• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo Steaua 3-1. Sergiu Hanca a înscris primul gol al ”câinilor” din derby-ul câștigat pe Arena Națională. Dinamovistul a declarat că în spatele succesului a stat spiritul de echipă.

La final, fotbalistul s-a declarat fericit pentru că a înscris, dar mai mult de atât, că echipa lui s-a impus în Derby-ul României. ”Sunt foarte bucuros că am marcat, dar cel mai bucuros sunt că echipa a câștigat”, a spus Hanca.

AICI AI PROGRAMUL TV AL CANALELOR DIGI SPORT

Tot el a dezvăluit care a fost secretul victoriei. ”Echipa, familia, în seara asta am demonstrat că suntem o familie, toți pentru unul, unul pentru toți, așa am câștigat”, a mai punctat acesta. 

VIDEO CU REUȘITA LUI HANCA: 

”Am fost neatenți în primul minut, au primit penalty, contează că am demonstrat că suntem caractere și am revenit în joc. Nu aș vrea să vorbesc despre Steaua, vreau să vorbesc despre echipa noastră, care va crește de la meci la meci. Cât despre galerie, galeria lui Dinamo este numărul 1 în România”, a mai adăugat fotbalistul.

Hanca este de părere că echipa din Ștefan cel Mare încă păstrează șanse pentru câștigarea trofeului. ”Nu este totul pierdut. Dinamo trebuie să joace la fel, să fim o familie, să creștem de la meci la meci. Nu mă interesează cine investește, nu ne privesc aceste lucruri, noi trebuie să ne antrenăm și să jucăm fotbal ori de câte ori avem ocazia”

URMĂREȘTE AICI DECLARAȚIILE FOTBALISTULUI: