• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Vicecampionii au fost învinşi clar în Derby de România, dar situaţia putea fi alta, dacă Ovidiu Haţegan ar fi acordat încă un penalty pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf, în minutul 19, când scorul era încă 1-0 pentru oaspeţii de pe Arena Naţională.

Steliano Filip a preluat greşit un balon la marginea careului şi i-a aşezat mingea lui Adi Popa, care a pătruns spre poarta lui Penedo, fiind busculat de acelaşi coleg de la echipa naţională. Cel mai bine cotat arbitru român nu a mai acordat încă un penalty pentru stelişti, decizia fiind una greşită.

Specialistul Digi Sport, Ion Crăciunescu, a afirmat că este fault evident comis de Steliano Filip asupra lui Popa şi că decizia corectă a "centralului" trebuia să fie penalty.

VIDEO CU INTERVENŢIA LUI FILIP

În sondajul propus de digisport.ro, la momentul redactării ştirii, 72,29% dintre fani (1.722) sunt convinşi că a fost penalty la intervenţia lui Filip, în timp ce ceilalţi 651 de oameni care au votat au apreciat ca fiind corect duelul.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

În schimb, fostul mare arbitru român a apreciat în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal că lovitura de la 11 metri acordată gazdelor, după duelul dintre Pintilii şi Busuladzic, a fost una corectă.

VIDEO CU FAULTUL LUI PINTILII