• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua l-a adus la sfârșitul verii pe Houssine Kharja, marocanul impresionând în tricoul campioanei, în cele cinci meciuri în care a jucat până acum. Din păcate, s-a accidentat în meciul cu Pandurii, pe 25 octombrie, suferind o ruptură de ligamente încrucișate. A fost operat în Italia și după intervenția chirurgicală medicii au anunțat când poate reveni pe teren.

Kharja a fost operat luni de profesorul Mariani, unul dintre cei mai importanți specialiști italieni, acesta dezvăluind după intervenție că fotbalistul poate reveni pe teren peste patru luni. Ceea ce înseamnă că el va putea să prindă finalul de sezon și, mai important, va fi complet refăcut fizic la startul pregătirilor pentru viitorul sezon. Iniíal, se preconiza că absenţa sa va fi mai lungă, aproximativ jumătate de an.

De trei ori integralist și de două ori schimbat pe parcurs, fotbalistul venit în septembrie a fost titular de la primul meci pe care-l putea bifa și evoluțiile sale au limpezit oarecum construcția Stelei. 

Kharja are contract cu Steaua până la finalul lunii august 2016 și campioana mizează pe el în preliminariile cupelor europene. O calificare în grupele Champions League sau Europa League i-ar putea aduce jucătorului în vârstă de 33 de ani prelungirea contractului cu Steaua.

33 de ani are Kharja

2 pase de gol în 5 meciuri are Kharja la Steaua

10.000 € câștigă lunar Houssine Kharja, de la Steaua