• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB l-a transferat astăzi pe Coman pentru suma de 2 milioane de euro, potrivit spuselor lui Becali. Acest transfer egalează sumele plătite de patronul roş-albaştrilor pentru cei mai scumpi jucători din istoria grupării: Alibec şi Bogdan Stancu.

Având garanţia prezenţei cel puţin în grupele Europa League pentru sezonul viitor, patronul vicecampioanei s-a decis să investească masiv, astfel încât să aibă garanţia că echipa sa va reveni după doi ani de absenţă în fruntea Ligii 1 la finalul sezonului. În plus, Gigi gândeşte în perspectivă, investind în jucători tineri, care au un potenţial mare să se dezvolte şi să ajungă ţinte pentru formaţiile potente financiar din Vest.

"Eu trebuie să fiu cu un pas înaintea tuturor. Ia-l pe Coman, ia-l pe Nedelcu, ia-l pe cutare. Gândesc în perspectivă. Peste trei ani, la mine vreau să fie zecile de milioane. Trebuie să fiu genial pe piaţa transferurilor", a explicat Becali la Digi Sport.

Transferul lui Coman devine astfel cel mai scump din istoria FCSB. Cele două milioane de euro plătite Viitorului lui Hagi egalează sumele vărsate în conturile Unirii şi Astrei pentru Bogdan Stancu, respectiv Alibec. De notat este şi faptul că Mihai Costea, probabil cea mai mare păcăleală luată de roş-albaştri în istoria lor, a ieşit odată cu venirea lui Coman din top 10 cele mai scumpe transferuri făcute de FCSB. Becali plătea în 2011 suma de 1,4 milioane de euro pentru vârful care a timp de patru ani nu a trecut în total de bariera celor 10 goluri înscrise.

TOP 10 CELE MAI SCUMPE TRANSFERURI ALE LUI BECALI

1-3. Florinel Coman - 2 milioane de euro

1-3. Bogdan Stancu - 2 milioane de euro (s-a stins o datorie având această valoare pe care Dumitru Bucşaru o avea la Gigi Becali)

1-3. Denis Alibec - 2 milioane de euro

4. Dayro Moreno 1,9 milioane de euro

5-6. Cristian Tănase - 1,8 milioane de euro

5-6. Florin Tănase - 1,8 milioane

7-10. Elton 1,5 milioane de euro

7-10. Janos Szekely 1,5 milioane de euro

7-10. Juan Carlos Toja 1,5 milioane de euro

7-10. Ovidiu Petre 1,5 milioane de euro