• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ianis Hagi a fost inclus de Gazzetta dello Sport pe o listă a celor mai talentaţi jucători de sub 20 de ani din Europa. Fiul lui Gică Hagi se află într-o companie selectă, alături de nume precum Breel Embolo (Basel), Martin Odegaard (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Youri Tielemans (Anderlecht), Alen Halilovic (FC Barcelona, împrumutat la Gijon) sau Ruben Loftus-Cheek (Chelsea).

"Cu acel nume, nu este deloc uşor să joci fotbal în România, mai ales că poziţia de pe teren (trequartista) te ţine mereu sub lumina reflectoarelor.

Tatăl Gheorghe i-a pus la dispoziţie Viitorul pentru a creşte, Fiorentina l-a transferat şi l-a lăsat împrumut acolo. Modul în care execută loviturile libere îi confirmă ADN-ul", scrie celebrul cotidian italian.

În actualul sezon al Ligii 1, Ianis Hagi a jucat 19 meciuri şi a marcat un gol.

Pietro Chiodi, care îi reprezintă pe Hagi jr, Vlad Chiricheş, Ciprian Tătăruşanu, Ştefan Radu, Bogdan Lobonş şi Adrian Stoian, este convins că fiul lui Gică Hagi va deveni un jucător important în Italia.

"Are un viitor în Italia, dar, deocamdată, nu vă pot spune la ce echipă. El este unul dintre viitori jucători de top, alături de Coman, un atacant născut în '98, care a marcat 75% dintre golurile naţionalei", a declarat Chiodi, într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

Este o nouă recunoaştere a talentului lui Ianis Hagi, după ce cotidianul The Guardian l-a inclus pe fiul lui Gică Hagi pe lista fotbaliștilor care pot străluci în fotbalul mondial în 2016.