• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Formația lui Flavius Stoican a reușit surpriza etapei în Liga 1 grație golului de excepție marcat de Panțîru, iar la finalul partidei bucuria moldovenilor a fost pe măsura rezultatului.

După ce au sărbătorit alături de fani, fotbaliștii antrenați de către Flavius Stoican au dat frâu liber sentimentelor de bucurie și la cabină. Au cântat, au sărit și s-au bucurat pentru succesul împotriva roș-albaștrilor.

Suspendat pentru meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, Stoican a coborât și el la vestiare la finalul meciului pentru a-și felicita jucătorii. Antrenorul e însă de părere că echipa sa nu și-a atins încă adevăratul potențial.

"Bravo băieți! Să știți că s-a văzut din tribune dăruire, atitudine, dar puteți mult mai mult. La început ați avut o oarecare teamă de ei, dar dacă jucați cu atitudine câștigați chiar dacă nu sunteți la capacitate maximă. Puteți mult mai mult și nu ne mulțumim cu atât. Vine meciul cu Dinamo, trebuie să jucăm la fel și să facem treabă bună!" a le-a transmis Stoican jucătorilor în vestiar.

Pentru moldoveni urmează partida cu Dinamo, din Ștefan cel Mare. Duelul este programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:45. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro