• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali visează din nou frumos când vine vorba de Florinel Coman. Finanţatorul de la FCSB a anunţat că jucătorul venit de la Viitorul pentru 3 milioane de euro îl va umili pe unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, Sergio Ramos.

"Lui Sergio Ramos o să-i rupă Coman genunchii şi o să joace şi la Euro şi la Mondial şi o să-i înnebunească pe ăia, o să-i dribleze. O să întrebe lumea...bă, cine-i ăsta? Ăla de care zice Becali că vrea 100 de milioane.

Aşa va fi, exact cum vă spun eu acum. Ţineţi minte că aşa va fi. Vor veni să plătească! Se vor îngrămădi la clauză. O să vedem pe care s-o acceptam", a spus Becali, la Pro X.

Gigi Becali a anunţat că i-a achitat lui Gică Hagi încă un milion de euro, echivalentul a 20% dintr-un eventual transfer al lui Florinel Coman. Astfel, mijlocaşul ofensiv venit de la Viitorul a devenit cel mai scump transfer intern din istoria Ligii 1: a ajuns la un total de trei milioane de euro.

Patru goluri a marcat deja Florinel Coman pentru FCSB: trei în Liga 1 și unul în Europa League.

"L-a evoluat Hagi la 7 milioane de euro. Eu nu am considerat că îl vând cu 7, eu am considerat că îl vând cu 70 de milioane.

Nu crede nimeni, dar o să demonstrez când îl voi vinde. Eu cred că îl voi da de la 50 de milioane de euro în sus”, spunea Becali, cu o săptămână în urmă.