• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eric de Oliveira a fost protagonistul unui eveniment trist, petrecut pe finalul meciului dinre CSM Poli Iași și Gaz Metan (1-0). Un grup de suporteri moldoveni, care au făcut de <sonor> de cioară, l-au scos din minți pe brazilian, în momentul în care acesta a fost eliminat.

Victor Rîmniceanu a comentat în direct la Digi Sport episodul petrecut în Copou, aducând aminte și de scandalul dintre Gică Hagi și Rambe.

”Este un lucru ieșit din comun. Și noi am pățit așa ceva, când un jucător străin ne-a înjurat antrenorul. De la meciul de la Craiova a început tot. Eric tot timpul a vorbit frumos despre România, a zis mereu că se simte bine aici. Asta e lumea care vine pe stadion, poate nu au cu cine să vorbească acasă”, a spus Rîmniceanu în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Eric a arătat semne obscene spre tribune, ca urmare a atitudinii rasiste a unui grup de suporteri al gazdelor. Eric fusese în prealabil eliminat pentru al doilea galben, după o simulare, iar nervii acumulaţi au oferit imagini pe care nu ar trebui să le vedem pe niciun stadion de fotbal. La final, mijlocaşul brazilian s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea avută de suporterii moldavi.

"Fanii au făcut <sonor> de cioară. La fiecare corner se scoteau zgomotele astea. Asta e, o să mă duc acasă şi o să le explic copiilor mei, care sunt români, ce înseamnă <cioară>. Românii sunt trataţi cum sunt trataţi în Europa şi nu e frumos. Dar asta şi pentru că unii se comportă cum au făcut-o aceşti suporteri. Pe niciun stadion nu mi s-a întâmplat aşa ceva", a spus Eric la final, la microfonul Digi Sport.

VIDEO CU INCIDENTUL DE LA IAȘI