• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adam Nemec ar putea fi noul Harlem Gnohere. FCSB este interesată de transferul internaționalului slovac legitimat la Dinamo și Ilie Dumitrescu e de părere că vârful de 32 de ani ar fi o opțiune bună pentru ofensiva roș-albaștrilor. Asta deși a fost extrem de surprins atunci când a auzit despre interesul formației patronate de Gigi Becali. Fostul internațional a crezut inițial că golgheterul Slovaciei din preliminariile CM 2018 e pe lista unui club important din vestul Europei. 

Cotat la 1.000.000 de euro de site-urile de specialitate, Adam Nemec mai are contract cu Dinamo până în vara anului următor, dar ar putea pleca de la gruparea din Ștefan cel Mare încă iarnă. Gigi Becal a confirmat că este interesat de atacantul slovac.

Chiar dacă nu i-a venit iniția să creadă că formația roș-albastră este interesată de serviciile atacantului slovac și credea inițial că vârful de 32 de ani ar urma să plece la un club important din străinătate, Ilie Dumitrescu e convins că Nemec s-ar descurca excelent în echipa lui Dică.

Fostul internațional e de părere însă că Becali ar trebui să-l achiziționeze pe vârful de 32 de ani doar dacă Alibec sau Gnohere ar avea probleme medicale.

"Un club din străinătate îl vrea, nu? Îl vrea Steaua? Steaua este acoperită în acea zonă. Doar dacă unul dintre cei doi atacanți are o problemă medicală foarte serioasă, de durată și să nu ai o soluție, atunci ar fi plauzibil. Sunt câțiva atacanți importanți în momentul de față în fotbalul românesc. Nemec nu are o mobilitatea foarte mare, nu este un jucător de viteză, dar apare foarte bine la finalizare, este foarte puternic, joacă foarte bine pentru jucători din linia a doua, este un jucător extrem de inteligent, are ultima pasă. Atunci când se întoarce cu fața spre poartă are acea calitate, să pună în valoare ceilalți jucători. S-ar potrivi la Steaua" a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.