• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

Greutatea lui Denis Alibec a fost un subiect de discuţie încă de la începutul carierei atacantului de 26 de ani. Odată cu transferul la FCSB, condiţia fizică a devenit şi mai importantă, în contextul în care Laurenţiu Reghecampf este cunoscut pentru faptul că pune foarte mult accent pe acest aspect în pregătire.

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a dezvăluit la Digi Sport o discuţie pe care a avut-o cu Alibec pe marginea acestui subiect şi ce sfaturi a avut pentru cel care poartă banderola de căpitan a liderului din Liga 1.

"Eu m-am întâlnit cu Alibec pe stradă. I-am spus că trebuie să se pună la punct cu condiţia fizică, să facă abdomene. Nu era la Steaua atunci. I-am zis să facă exerciţii, să facă abdomene. El zâmbea", a povestit Ilie Dumitrescu.

Criticat de mulţi pentru forma sa fizică, Alibec este apărat de antrenorul său. Reghecampf spune că "şeptarul" roş-albaştrilor nu are probleme cu greutatea.

"Alibec are 92 de kilograme, el este la limită. Sunt anumiţi jucători care au o anumită structură osoasă, nu înseamnă că Denis e gras. Asta e limita lui normală, după Centrul de Medicină din România. El e în grafic. Bizonul (Harlem Gnohere - n.r.) are 200 de grame în plus", a explicat Reghecampf.

6 goluri a marcat Denis Alibec pentru FCSB, în 10 apariţii în Liga 1