• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Greutatea lui Denis Alibec a fost un subiect de discuţie încă de la începutul carierei atacantului de 26 de ani. Odată cu transferul la FCSB, condiţia fizică a devenit şi mai importantă, în contextul în care Laurenţiu Reghecampf este cunoscut pentru faptul că pune foarte mult accent pe acest aspect în pregătire.

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a dezvăluit la Digi Sport o discuţie pe care a avut-o cu Alibec pe marginea acestui subiect şi ce sfaturi a avut pentru cel care poartă banderola de căpitan a liderului din Liga 1.

"Eu m-am întâlnit cu Alibec pe stradă. I-am spus că trebuie să se pună la punct cu condiţia fizică, să facă abdomene. Nu era la Steaua atunci. I-am zis să facă exerciţii, să facă abdomene. El zâmbea", a povestit Ilie Dumitrescu.

Criticat de mulţi pentru forma sa fizică, Alibec este apărat de antrenorul său. Reghecampf spune că "şeptarul" roş-albaştrilor nu are probleme cu greutatea.

"Alibec are 92 de kilograme, el este la limită. Sunt anumiţi jucători care au o anumită structură osoasă, nu înseamnă că Denis e gras. Asta e limita lui normală, după Centrul de Medicină din România. El e în grafic. Bizonul (Harlem Gnohere - n.r.) are 200 de grame în plus", a explicat Reghecampf.

6 goluri a marcat Denis Alibec pentru FCSB, în 10 apariţii în Liga 1