• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CS U Craiova a postat pe contul oficial de Facebook imagini spectaculoase cu noua arenă ”Ion Oblemenco”, pe care oltenii își vor disputa meciurile de pe teren propriu.

Pozele cu care se laudă craiovenii prezintă stadionul de 50 de milioane de euro noaptea, atunci când arena va străluci în lumina reflectoarelor.

 

Data la care noul stadion din Craiova va fi inaugurat nu este cunoscută încă. Clubul din Bănie speră ca noul joc pe arenă să fie cel din 16-imile Cupei României, de pe 25 octombrie, dar acest lucru depinde și de tragerea la sorți și de viitorul adversar.

În cazul în care inaugurarea nu va fi posibilă în Cupă, prima partidă pe noul ”Ion Oblemeneco” va fi confruntarea cu FCSB, din etapa a 16-a a Ligii 1. Aceasta este programată pe 29 octombrie, la fix 50 de ani de la primul meci disputat pe stadionul care a fost dărâmat pentru a-i face loc actualului.

“Centralul” a fost construit pentru a înlocui fostul “Tineretului”, inaugurarea având loc la 29 octombrie 1967. Primul meci disputat a fost unul între reprezentativele de tineret ale României și Poloniei.