• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat pe atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi la marele meci de pe ”Arena Națională”.

La conferința de presă, Reghe a spus că la iarnă va lua măsuri dure, mai ales că sunt jucători care nu ascultă indicațiile tactice.

”Patronul are dreptate să fie supărat. Nu se poate să primești două goluri cu o asemenea ușurință. Trebuie să fim responsabili. La nivelul la care noi vrem să ajungem, spre care tindem, este prea ușor să tratezi așa astfel  de faze.

Este inadmisibil la nivelul jucătorilor pe care-i avem în lot, la valoarea echipei, la banii investiți. Nu cred că mai este o echipă cu salariile noastre, care sunt plătite la zi, o echipă care are parte de condițiile noastre. Se fac eforturi foarte mari și aceste eforturi se fac pentru performanță.

Jucătorii nu sunt concentrați și atenți în anumite momente. Am primit foarte multe goluri din faze fixe, facem analize, dar am impresia că mulți nu ascultă ce le transmitem. În iarnă, vom schimba foarte multe, pentru că nu se mai poate așa”, a mai spus tehnicianul, în vârstă de 41 de ani.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Gigi Becali a spus că în proxima perioadă de mercato vor fi mai mulți jucători care vor pleca de la Steaua, dar și că intenționează să mai facă 5-6 achiziții. Deocamdată, cert este că Denis Alibec este deja jucătorul Stelei, dar pe lista finanțatorului se mai află nume importante precum Gnohere, Teixeira, Budesci, Junior Morais, Răzvan Marin și Bogdan Țîru.

Înaintea marelui meci, au apărut mai multe zvonuri legate de o degradare a relației de colaborare dintre jucătorii din lot și Laurențiu Reghecampf, pe care, însă, antrenorul le-a dezmințit.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - Steaua 3-1