• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Steaua a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru atacantul Craiovei Andrei Ivan. În afara vârfului de 19 ani, campioana mai vrea alţi 3 jucători de la CS U: Vătăjelu, Mateiu şi Bancu.

Puţini ştiu însă că fundaşul stânga, care a ajuns şi la naţionala României, a fost jucătorul Stelei. În 2011, roş-albaştrii nu i-au prelungit înţelegerea, iar Vătăjelu a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, liber de contract. Acum, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf va trebui să plătească o sumă consistentă dacă îl vrea înapoi pe jucătorul de 22 de ani.

Bogdan Vătăjelu a comentat pe marginea interesului manifestat de Steaua şi a afirmat că este în continuare dornic să facă performanţă la CS U Craiova.

"Cred că a fost un an bun, dar se putea şi mai bine. Am avut rezultate foarte bune cu Craiova, am crescut foarte mult ca şi echipă, am fost convocat şi la meciurile oficiale ale echipei naţionale. Singura mea dorinţă e să fiu sănătos, pentru că în tot ce faci ăsta e cel mai important lucru, să fii sănătos, fericit, să poţi să munceşti, să-ţi faci treaba în linişte.

Mă flatează interesul Stelei şi nu pot decât să mă bucur, dar nu pot vorbi despre acest lucru, pentru că, până la urmă, eu cred că sunt doar vorbe şi eu sunt jucătorul Craiovei. La Craiova vreau să facem ceva măreţ, să jucăm într-o cupă europeană şi după aceea vedem. Cred că şi de la Craiova se poate ajunge afară. Nu pot să comentez despre Steaua, pentru că eu cred că au fost doar zvonuri. Nu s-a concretizat nimic şi sunt jucătorul Craiovei. Mai am contract până în 2017", a afirmat Bogdan Vătăjelu.

22 de ani are Vătăjelu

3 goluri şi un assist a reuşit Vătăjelu în acest sezon, în toate competiţiile

1,3 milioane de euro e cota de piaţă a lui Vătăjelu