• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

FC Voluntari ar fi trebuit să se mute pe propriul stadion la sfârşitul acestei luni, dar inaugurarea arenei va fi amânată, a anunţat gruparea ilfoveană într-un comunicat.

Oficialii ilfoveni au luat această decizie după tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 53 de persoane. În acest context, conducerea nou-promovatei a cerut o expertiză suplimentară în ceea ce priveşte măsurile de securitate.

"Inaugurarea stadionului "Anghel Iordănescu" din Voluntari, prevăzută a avea loc cu ocazia partidei dintre FC Voluntari și Dinamo programată pe 28 noiembrie, se pare că va fi amânată.

Deși, din punct de vedere tehnic și organizatoric arena va fi gata de start la data prevăzută, FC Voluntari a cerut o expertiză suplimentară în vederea evitării unor drame precum cea care a lovit România cu puțin timp în urmă", se arată în comunicat.

"Unul dintre puținii experți autorizați din țară, deja controlează și analizează fiecare colțișor din stadion pentru a oferi o siguranță maximă spectatorilor prezenți la meciuri, sau la alte evenimente sportive. O astfel de expertiză durează, în general, în jurul a 30 de zile", a precizat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării ilfovene.

Astfel, FC Voluntari va continua să dispute meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul Dinamo.