• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB i-a transferat până acum pe Budescu, Morais și pe Larie, și negociază încă pentru Teixeira și pentru Nedelcu, dar s-a și despărțit de trei fotbaliști: Tamaș, Moke și Muniru. Aceștia nu vor fi însă singurii care vor pleca de la vicecampioni în pauza de vară. Cel mai recent nume de pe lista plecărilor este al lui Fernando Boldrin.

Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a fost de acord cu plecarea brazilianului, încă un semn că Teixeira este aproape de a semna cu Steaua. Ofertat de PAOK și de Kayserispor, ultima fiind noua echipă a lui Marius Șumudică, Becali a decis să-l lase pe al doilea marcator al echipei din sezonul trecut să meargă la gruparea turcă.

Două au fost motivele pentru care omul de afaceri a fost de acord cu oferta celor de la Kayseri. În primul rând, a fost una superioară din punct de vedere financiar. Turcii au oferit 1.500.000 de euro, spre deosebire de greci, care au dat 1.200.000 de euro. În al doilea rând, pentru Becali a contat și că Șumudică o antrenează pe Kayseri.

Prin vânzarea lui Boldrin la Kayseri, Gigi Becali mai face o afacere profitabilă în mai puțin de un an de zile. Transferat de la Astra Giurgiu contra sumei de 300.000 de euro, Boldrin va pleca acum pentru 1.500.000 de euro, ceea ce înseamnă că finanțatorul va scoate un profit de 1.200.000 de euro.

Dacă la fotbal, FCSB a pierdut duelul cu Viitorul, în schimb, din punct de vedere financiar roș-albaștrii au înregistrat cifre impresionante. Steaua a încheiat pe profit anul fiscal 2016, în timp ce gruparea din Giurgiu a înregistrat pierderi deşi ultimele două sezoane au fost cele mai bune din istoria clubului.

8 goluri în 30 de partide a marcat Boldrin pentru FCSB. În ultimul sezon el a fost de multe ori decisiv, deşi Reghe l-a folosit pe un post unde nu se simţea bine şi nu putea da cel mai bun randament.

Primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB se va încheia la data de 22 iunie, după care se va pleca în al doilea cantonament al verii, la Apeldoorn, Olanda, în perioada 25 iunie - 8 iulie.