• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Alexandru Tudorie apare printre jucătorii pe care Steaua este dispusă să îi împrumute până la vară și doritorii nu au întârziat să apară.

După ce s-a discutat despre un interes al constănțenilor de la Farul pentru atacantul care va împlini 20 de ani în luna martie, a apărut și o ofertă din partea unei alte echipe din Liga a 2-a, FC Brașov.

Președintele onorific al "stegarilor", Romeo Pașcu, a anunțat că a discutat cu președintele stelist Valeriu Argăseală și că așteaptă un răspuns din partea campioanei. Brașovenii îl vor pe Tudorie pentru a ajunge în play-off-ul Seriei 2 din eșalonul secund și ar putea să atace chiar promovarea, dacă vor forma un lot puternic.

"Obiectivul nostru este să jucăm în play-off. Vrem să mai aducem un portar, un atacant, unul sau doi fundași centrali. Îl vrem pe Tudorie, de la Steaua. Am vorbit cu Argăseală și așteptăm un răspuns. Nu cred că va ajunge la Farul, fiindcă acolo îl au pe Sorin Chițu, pe care l-am vrut și noi", a declarat Romeo Pașcu, la postul de radio Sport Total FM.

Brașovenii l-au transferat, în urmă cu două zile, pe Alexandru Coman, jucător crescut de Rapid și care a ajuns sub comanda lui Mihai Stere liber de contract, după ce a jucat în ultima jumătate de an în Cipru, la Ethnikos Achnas. În această iarnă, l-au adus și pe Andrei Cerlincă, venit direct după despărțirea de Rapid.

În acest moment, FC Brașov se află pe locul al 5-lea după 18 etape în Seria 2 a Ligii a 2-a, cu 31 de puncte, la 4 în spatele primelor două clasate, FCM Baia Mare și CSM Rm. Vâlcea.

Tudorie nu este singurul jucător care ar putea fi împrumutat de Steaua, în această iarnă. Clubul le caută echipe și altor 7 jucători pentru a-i ceda temporar: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu, Aldea, Târnovan, Mihalcea și Enceanu.

Alcenat, Tahar, Breeveld și Tade sunt excluși din lot și nu au participat nici la primul stagiu de pregătire al echipei lui Reghecampf. Guilherme și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii.

Un gol în 16 meciuri are Alexandru Tudorie la Steaua în Liga 1, în prima parte a acestui sezon.

4 goluri în 24 de meciuri a avut atacantul în sezonul trecut, pentru Oțelul Galați.

400.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Alexandru Tudorie, potrivit site-ului transfermarkt.de.