• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Accidentarea lui Stefan de Vrij ar putea să îi garanteze lui Becali un nou venit important. Lazio e în căutarea unui apărător central, iar pe listă figurează şi numele lui Fernando Varela.

Steaua pregăteşte un nou "export de lux" din zona centrală a defensivei, după ce în ultimii ani Vlad Chiricheş (Tottenham) şi Florin Gardoş (Southampton) au adus în conturile clubului peste 13 milioane de euro.

Cel mai vânat jucător al campioanei este căpitanul Fernando Varela, care ar putea părăsi echipa lui Rădoi mai repede decât ar fi anticipat oricine. Il Messaggero anunţă astăzi că fotbalistul de culoare este pe lista scurtă a lui Lazio, iar o ofertă ar putea veni în pauza competiţională din iarnă.

Trupa din Cetatea Eternă l-a pierdut pentru 6 luni pe olandezul Stefan de Vrij şi, pentru a nu îşi periclita obiectivul, calificarea în grupele Ligii Campionilor, vrea să facă o achiziţie cât mai curând. Trei nume sunt în acest moment vehiculate pentru Lazio, iar Varela pare a fi varianta cea mai ieftină. Alături de fundaşul Stelei, pe listă mai sunt Nicolas N'Koulou, 25 de ani, fundaş central la Olympique Marseille şi Xandao, 27 de ani, apărător central la Kuban Krasnodar.

De notat că în trecutul recent Lazio a fost aproape să mai transfere un jucător din Ghencea. În urmă cu 2-3 ani se discuta despre aducerea lui Chiricheş pe Olimpico.

Varela poate ajunge sub comanda lui Stefano Pioli şi ca urmare a lobby-ului făcut de Radu Ştefan, românul ştiind foarte bine de ce e capabil fundaşul lui Rădoi.

8 goluri în 67 de meciuri a înscris Varela pentru Steaua. El a câştigat 4 trofee cu roş-albaştrii: 2 titluri, 1 Cupă şi 1 Cupă a Ligii