• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali continuă asaltul în perioada de transferuri, pentru a-şi îndeplini principalele obiective, câştigarea campionatului şi calificarea în grupele UEFA Champions League, de acolo de unde şi-ar asigura 20 de milioane de euro.

După ce i-a adus pe Denis Alibec şi Harlem Gnohere, rezolvând practic problema atacanţilor, una care a contat decisiv în jocul slab prestat în prima parte a sezonului, Becali urmează să transfere jucători şi pentru celelalte compartimente.

Mai jos, vă prezentăm şansele pe care le au cei şase jucători doriţi insistent de Becali şi Reghecampf să ajungă sub comanda tehnicianului roş-albaştrilor.

1. Alexandru Măţel - 10% - e considerat varianta cea mai bună pentru postul problematic de fundaş dreapta, acolo unde e reprofilat Gabriel Enache. Principala problemă o reprezintă suma de transfer: Becali a oferit 300.000 de euro, dar croaţii nu au stat la discuţii, oficialii lui Dinamo Zagreb cerând un milion de euro pentru a se despărţi de fundaş, sumă considerată prea mare de patronul Stelei.

2. Mihai Bălaşa - 90% - are cele mai mari şanse să ajungă sub comanda lui Reghe, lucru confirmat pentru Digi Sport chiar de fundaşul de 21 de ani al lui Trapani. "Aştept să semnez cu Steaua, sper să se rezolve cât mai repede. Eu îmi doresc să joc, nu mă interesează dacă vin în România sub formă de împrumut sau ca transfer definitiv".

Ultima frază reprezintă şi singura decizie care mai trebuie luată în privinţa acestuia: va fi cumpărat de Becali sau împrumutat.

3. Piotr Celeban - 20% - fundaşul de 31 de ani este dorit de Becali încă din vara anului precedent, dar, ca şi atunci când a preferat să îl aducă pe Tamaş, stelistul se loveşte de suma de bani cerută de polonezii de la Slask Wroclaw. Aceşia nu renunţă la fostul vasluian pentru mai puţin de 250.000 de euro, în timp ce latifundiarul vrea să îl aducă gratis.

4. Junior Morais - 80% - Fundaşul stânga de 30 de ani al Astrei a fost deja acontat de Steaua, singura necunoscută fiind momentul în care acesta se va prezenta sub comanda lui Reghecampf. Morais e al Stelei din vară, dar pentru a-l folosi încă din această iarnă, giurgiuvenii îi cer lui Gigi 200.000 de euro.

5. Filipe Teixeira - 50% - ajuns la 36 de ani, mijlocaşul rămâne unul dintre cei mai buni fotbalişti ofensivi din Liga 1. Dani Coman l-a anunţat pe Becali că îl aşteaptă la tratative, iar suma pentru care Astra e dispusă să se despartă de "Rambo" este 100.000 de euro.

6. Constantin Budescu - 70% - este un alt jucător al campioanei pe care Becali îl doreşte cu ardoare, fiind cunoscută relaţia foarte bună pe care o are pe teren cu Denis Alibec.

"Budi" şi-a reziliat contractul cu Dalian Yifang şi oscilează între Steaua Roşie şi Steaua lui Becali, în funcţie de cine oferă cei mai mulţi bani pentru mijlocaşul de 27 de ani. Ultima ofertă a românilor este de 20.000 de euro pe lună, 100.000 de euro la semnătură şi un contract întins pe 3 ani şi jumătate.