• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - Pandurii 3-0. Florinel Coman (18 ani) este fotbalistul momentului pentru echipa lui Gică Hagi. Atacantul a marcat trei goluri în 10 zile, în două competiții diferite, în Liga 1 și Youth League, și a ajuns să fie subiectul unui material separat realizat de către cei de la InStat.

Mai exact, InStat Scout l-a desemnat pe Coman drept ”Talentul săptămânii”, pe baza cifrelor și parametrilor din ultimele zile. În cele mai recente trei meciuri oficiale jucate de gruparea din Ovidiu, Florinel Coman a marcat de trei ori, dar a bifat și un assist. Este vorba despre meciurile din campionat cu Dinamo, scor 1-2 și cu Pandurii, scor 3-0, precum și de cel pe care Viitorul 2 l-a jucat cu FC Copenhaga, scor 4-2, din Youth League.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

”Încă un diamant al Academiei Hagi” este caracterizarea făcută lui Florin Coman de InStat Scout, site-ul de monitorizare a jucătorilor amintind totodată de cele trei transferuri importante făcute de FC Viitorul în acest sezon: Ianis Hagi, Florin Tănase și Răzvan Marin.

”Mi-am făcut treaba și cu Pandurii, cum mi-am făcut-o și cu Dinamo, sper să joc și ca titular. Am avut meci săptămâna asta și în Youth League, am marcat și acolo, ne-am calificat, sunt foarte bucuros că reușesc să marchez. Să zic că voi reuși să marchez la fiecare meci de acum încolo.

Ne bucurăm că lucrăm cu domnul Hagi, pentru că, dacă nu era dânsul, nu se mai întâmpla să avem atâtea victorii la rând”, a spus Coman la Digi Sport.