• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo - Steaua 3-1. Sanjeev Kumar, CEO-ul grupului care vrea să preia o parte din procentele deţinute de Negoiţă la Dinamo, a fost prezent la derby-ul cu Steaua.

Dinamo ar putea avea parte de investitori străini în cel mai scurt timp. Prin intermediul lui Mutu, mai mulţi oameni de afaceri de origine indiană sunt interesaţi de posibilitatea unui parteneriat, iar acest lucru este evident: Sanjeev Kumar a ţinut neapărat să fie prezent în această seară în tribunele Arenei Naţionalei.

Kumar este bun prieten cu "Briliantul" de pe vremea când actualul oficial al lui Dinamo evolua la Pune City. În vârstă de 40 de ani, Kumar este directorul grupului de companii Delamore & Owl, care are sediul la Londra. El ocupă această funcţie din 1 octombrie, potrivit site-ului britanic http://www.checkdirector.co.uk/.

Pe site-ul oficial al companiei, posibilul viitor investitor de la Dinamo este prezentat ca un om care are afaceri în peste 30 de ţări, care a cucerit premii precum "Who's Who of Britain's Young Entrepreneurs", "South East Asia Young Achiever of the Year Award" şi a fost nominalizat la "Business Leader of the year award".

La finalul disputei cu Steaua, Sanjeev Kumar a acordat un interviu Digi Sport, în care a vorbit atât despre partidă, dar şi despre fanii fantastici avuţi de Dinamo. Aceştia reprezintă unul dintre motivele pentru care indienii iau în calcul serios o posibilă investiţie.

"A fost un meci bun, bravo Dinamo. Fanii au fost impresionaţi, show-ul a fost fantastic. Echipa a jucat bine, în ciuda startului slab. Luăm în considerare o investiţie la Dinamo, discutăm cu actuala conducere", a spus indianul, pentru ca apoi să spună că spectacolul asigurat de fanii din Ştefan cel Mare e o mare bilă albă în perspectiva unei posibile investiţii: "Îi iubesc pe fani, au fost magici. Am venit cu prieteni, care sunt la alte echipe europene - de la Benfica, de exemplu - şi au spus şi ei că suporterii sunt cei mai buni".

Întrebat despre stadiul negocierilor, Kumar a punctat: "Am vorbit cu Adrian Mutu, aici e casa lui. Pune foarte mult suflet în ceea ce face. Am discutat şi cu domnul Negoiţă, nu am pus totul la punct, nu suntem convinşi 100%. Discutăm toate aspectele şi când vom ajunge la o decizie vă vom informa. Vedem mult potenţial la Dinamo".

Din informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Negoiţă ar dori aproximativ 10 milioane de euro de la conglomeratul financiar interesat de echipă, iar negocierile sunt în plină desfăşurare.